Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 94526) - Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Пилипенко, Наталія Вікторівна (My University, 2007)
Дослідження довели, що внесення квіткового пилку у масло найкраще поєднується саме з медом, адже тоді продукт має найбільше лікувально-профілактичних та радіопротекторних властивостей. Studies have shown that the introduction of pollen in oil it is best combined with honey, because then the product has the greatest health care and radioprotective properties.
Keywords: вершкове масло збагачене; какао; butter; cocoa; кафедра технології молока і молочних продуктів