Нові білково-жирові емульсії з каротиновмісною сировиною - Герасименко, Марина Юріївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Степаненко, Інна Олександрівна; Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2014)
Доцільним буде зменшити відсоток м'ясної сировини у рецептурному співвідношенні виробництва м'ясних напівфабрикатів за рахунок введення білково-жирової емульсії, що не тільки не знизить їх харчової цінності і за рахунок додавання бета-каротину гарбуза, покращить органолептичні показники напівфабрикатів з її використаням. It makes sense to reduce the percentage of raw meat in proportion prescription processed meat production through the introduction of protein-fat emulsion, which not only reduce their nutritional value and adding beta-carotene pumpkin, improve the organoleptic properties of semi-used.
Keywords: каротиновміса сировина; вторинні ресурси; білково-жирові емульсії; karotynovmisa raw; secondary resources; protein and fat emulsions; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів