Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2013-04-112013-04-112005Федченко, Т. Г. Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко // Екотрофологія. Сучасні проблеми : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 травня - 1 червня 2005 р.. - Біла Церква, 2005. – С. 68-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7423Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою. Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose.otherморозивоice creamзамінник цукруsweetenerфруктозаfructoseкафедра технології молока і молочних продуктівФруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозиваThesis