Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2005)
Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою. Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose.
Keywords: морозиво; ice cream; замінник цукру; sweetener; фруктоза; fructose; кафедра технології молока і молочних продуктів