Екологічний аудит об'єктів - забруднювачів природних вод міста Лубни - Дронько, Лілія; Ничик, Оксана Василівна; Тогачинська, Ольга Василівна (My University, 2014)
В умовах сталого розвиту економіки екологічний аудит є важливим механізмом системи управління навколишнім середовищем та інструментом регулювання еколого - економічних відносин.
Keywords: водокористування; забруднення; екологічний аудит; водопользование; загрязнения; экологический аудит; environmental audit; contamination; water use; кафедра екології та екоменеджменту