Савчук, Ангеліна Володимирівна2022-10-142022-10-142022Савчук, А. В. Розроблення плану НАССР виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ангеліна Володимирівна Савчук ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2022. –96 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38274otherкафедра експертизи харчових продуктівбезпечністьнектартехнологіяосновна сировинаНАССРконтрольні критичні точкинебезпечні факторисистема менеджменту безпечностіапаратурно-технологічна схемаРозроблення плану НАССР виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»Other