Мурашко, Катерина СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2017-10-052017-10-052017Мурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. - С. 135-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25975В роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.uk-UKсушінняпопереднє обробленнякорень селериdryingpre-processingceleryкафедра технології консервуванняДослідження різних технологій сушіння кореню селериThesis