Дослідження різних технологій сушіння кореню селери - Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2017)
В роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.
Keywords: сушіння; попереднє оброблення; корень селери; drying; pre-processing; celery; кафедра технології консервування