Спосіб виробництва м'ясних виробів (Патент на корисну модель № 91935) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович; Луцишина, Катерина Анатоліївна (My University, 2014)
Винахід відноситься до способа виробництва м'ясних виробів. Ціль винаходу – є додаткове введення білку Apro Gel 65 у кількості 3 – 4 % до маси росолу. Що дає більший вихід продукту та збагачують м'ясний виріб білками. The invention relates to sposoba proizvodstva myasnykh izdeliy. Tsel' izobreteniya - yavlyayetsya dopolnitel'noye vvedeniye belka Apro Gel 65 v kolichestve 3 - 4% k masse rassola . Chto dayet bol'shiy vykhod produkta i obogashchayut myasnoye izdeliye belkami.
Keywords: спосіб виробництва; шприцювання розсолом; дозрівання; циклічне масування; термічна обробка; sposob proizvodstva; shpritsevaniya rassolom; sozrevaniya; tsiklicheskoye massirovaniye; termicheskaya obrabotka; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів