Іноземні інвестиції в Україні : динаміка і структурний аналіз - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2010)
Проаналізована динаміка прямих іноземних інвестицій в Україну та пря-мих інвестицій з України в економіку країн світу, визначено територіальну і галузеву структури іноземних інвестицій, показано їх тенденції.

The dynamics of foreign investment in Ukraine and real investment from Ukraine to economy of other countries of the world is analyzed, the territorial and industrial structure of foreign investment is defined, the tendention of its is shown.
Keywords: інвестування зовнішньоекономічної діяльності; прямі іноземні інвестиції; прямі інвестиції; динаміка інвестування; територіальна структура інвестицій; галузева структура інвестицій; real investment; dynamics of investment; territorial structure of investment; industrial structure of investment; кафедра маркетингу