Застосування мальтозної патоки у виробництві булочних виробів - Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2008)
В тезах наведено вплив мальтозної патоки на інтенсивність бродіння тіста порівняно зі зразками з цукром, його реологічні властивості та формування органолептичних показників якості готових виробів. Встановлено ефективність використання мальтозної патоки для подовження збереження виробами свіжості. Відзначено економічний зиск застосування мальтозної патоки у виробництві булочних виробів. In theses are maltose treacle effect on the intensity of fermented dough compared with samples of sugar, its rheological properties and formation of organoleptic quality finished products. Established efficiency Maltose treacle to extend storage products freshness. Noted economic benefit Maltose treacle use in the production of bakery products.
Keywords: мальтозна патока; карамельна патока; тісто; булочні вироби; мальтозная патока; карамельная патока; булочные изделия; maltose treacle; caramel treacle; dough; bakeries of a product; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів