Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута - Штефан, Євгеній Васильович; Мізнік, Лариса Миколаївна (My University, 2008)
Розроблена експериментальна методика визначення технологічних параметрів процесу коекструзії. На прикладі виготовлення тісто-фаршевого джгута визначені експлуатаційні параметри коекструзії та проаналізована розбіжність відповідних теоритичних результатів та даних експериментів. Зроблено висновок про ефективність запропонованих методологічних розробок. The experimental method of determining the process parameters co extrusion process. For example that making the dough rope with meat filings bundle defined operating parameters co extrusion and analyzed relevant difference of theoretical results and experimental data. The conclusion about the effectiveness of the proposed methodological developments.
Keywords: коекструзія; co-extrusion; експермернтальна методика; experimental technique; тісто-фаршевий джгут; dough minced rope; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв