Штефан, Євгеній ВасильовичМізнік, Лариса Миколаївна2012-12-052012-12-052008Процес коекструзіі тісто-фаршевого джгутаШтефан, Є. В. Розрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгута / Є. В. Штефан, Л. М. Мізнік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 81–83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4132Розроблена експериментальна методика визначення технологічних параметрів процесу коекструзії. На прикладі виготовлення тісто-фаршевого джгута визначені експлуатаційні параметри коекструзії та проаналізована розбіжність відповідних теоритичних результатів та даних експериментів. Зроблено висновок про ефективність запропонованих методологічних розробок. The experimental method of determining the process parameters co extrusion process. For example that making the dough rope with meat filings bundle defined operating parameters co extrusion and analyzed relevant difference of theoretical results and experimental data. The conclusion about the effectiveness of the proposed methodological developments.uk-UKкоекструзіяco-extrusionадекватність теоритичних результатівadequacy of theoretical resultsекспермернтальна методикаexperimental techniqueтісто-фаршевий джгутdough minced ropeкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРозрахунково-експериментальні дослідження процесу коекструзії тісто-фаршевого джгутаArticle