Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2014-12-032014-12-032014Кулініч, В. Шляхи удосконалення технології хліба з використанням житнього борошна для закладів ресторанного господарства / Віра Кулініч, Тетяна Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 467-468.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18986Житньо-пшеничний хліб користується великим попитом у населення. Вживання такого хліба позитивно впливає на обмін речовин в організмі, допомагає попередити низку захворювань, його доцільно використовувати у дієтичному харчуванні. Проте через особливості білково-протеїназного та вуглеводно-амілазного комплексів житнього борошна технологія виготовлення хліба з ним тривала й складна.uk-UKтехнологія хлібатехнология хлебаtechnology of breadдієтичне харчуваннядиетическое питаниеdiet foodякость хлібакачество хлебаquality of breadкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїШляхи удосконалення технології хліба з використанням житнього борошна для закладів ресторанного господарстваThesis