Збір та використання дощової води як інноваційна технологія в закладі готельного господарства - Гончарова, Надія Едуардівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2020)
Розглядається проблема раціонального використання дощової води, що може повністю або частково задовольнити побутові і технічні потреби людей. Подібна практика допоможе людям зберегти екологію, а також вплине на економічний стан підприємства у тому числі і готелю.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); дощова вода; кафедра готельно-ресторанної справи