Пухляк, Анастасія ГригорівнаКовалевська, С. В.2015-03-252015-03-252015Пухляк, А. Г. Технологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеного / А. Г. Пухляк, С. В. Ковалевська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 123-124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19905Матеріалами досліджень були молоко згущене з цукром, яблучний конфітюр, моно стабілізатори та стабілізаційні системи, молочно-яблучний конфітюр; стандартні та загальновідомі методи визначення якості згущених продуктів. Research materials were sweetened condensed milk, apple marmalade, mono stabilizers and stabilization systems, milk and apple marmalade; standard and known methods for determining the quality of condensed products.otherконфітюрякістьзгущене молокоmarmalademilk qualitycondensedкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеногоOther