Розробка та впровадження кадрової політики компанії - Чигринець, Олена Анатоліївна (My University, 2015)
Формування кадрової політики вимагає не лише дотримання правил, норм та принципів корпоративної культури, врахування стратегічних цілей організації, але й пошук оптимальних шляхів інтеграції рішень з управління кадровим складом до єдиної моделі корпоративних рішень. Formation personnel policy requires not only compliance with rules, regulations and principles of corporate culture, taking into account the strategic goals of the organization, but also search for optimal ways to integrate management solutions staffing to a single model of corporate decisions.
Keywords: корпоративна стратегія; кадрова політика; corporate strategy; HR; кафедра економіки праці та менеджменту