Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна ІванівнаТернавська, Ірина Миколаївна2017-02-152017-02-152016Показники якості та безпеки фонданів спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко, І. М. Тернавська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. – Львів : ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького, 2016. – Т. 18, № 2 (68). – С. 134-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24818Проведено оцінку якості інноваційних гарячих солодких страв фонданів спеціального призначення та визначено їх безпечність. Estimated quality of an innovative hot desserts fondans for special purpose and determined their safety.uk-UKгарячі солодкі стравифонданцеліакіяорганолептичні показникиfondanthot sweet dishesceliac diseaseorganoleptic indicatorsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПоказники якості та безпеки фонданів спеціального призначенняArticle