Ohiichuk, SofiiaKuzmin, Oleg2025-01-152022Ohiichuk, S. Definition of functional zones in restaurants according to HACCP / S. Ohiichuk, O. Kuzmin // Scientific debates and prospective directions of scientific development : collection of scientific papers “ΛΌГOΣ” with materials from the III International Scientific and Practical Conference, Paris, 8 July 2022. – Paris-Vinnytsia : La Fedeltà & European Scientific Platform, 2022. – Pp. 147–148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46483У дослідженні визначено процедуру функціонального зонування в ресторанах згідно з принципами HACCP для мінімізації ризиків контамінації та забезпечення безпечності харчових продуктівThe study defines the procedure for functional zoning in restaurants according to HACCP principles to minimize contamination risks and ensure food safetyenкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїHACCPфункціональні зонибезпечність харчових продуктівоцінка ризиківресторанна індустріяfunctional zonesfood safetyrisk assessmentrestaurant industryDefinition of functional zones in restaurants according to HACCPThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684