Definition of functional zones in restaurants according to HACCP - Ohiichuk, Sofiia; Kuzmin, Oleg (My University, 2022)
У дослідженні визначено процедуру функціонального зонування в ресторанах згідно з принципами HACCP для мінімізації ризиків контамінації та забезпечення безпечності харчових продуктів

The study defines the procedure for functional zoning in restaurants according to HACCP principles to minimize contamination risks and ensure food safety
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; HACCP; функціональні зони; безпечність харчових продуктів; оцінка ризиків; ресторанна індустрія; functional zones; food safety; risk assessment; restaurant industry