Перспективність використання гречки як несолодженої сировини для приготування низькоглютенового пива - Усач, Андрій Вікторович; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2015)
Гречка рахується дієтичним продуктом, так як білки що входять до її складу відрізняються високою біологічною цінністю за рахунок високого рівня засвоєння і вмісту незамінних амінокислот, тому було запропоновано приготування пива з різним вмістом гречки як несолодженої сировини. Buckwheat is considered a dietary product, since proteins are included in it the composition have a high biological value due to the high level assimilation and content of essential amino acids, therefore, it was proposed the preparation beer with different content of buckwheat as raw materials nicolodian.
Keywords: гречка; сировина; пиво; beer; buckwheat; raw materials; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства