Smirnova, ElizabethMykhailova, NeliaKokhan, Olena M.Yurchuk, LyudmilaVlasenko, Ludmila2014-11-122014-11-122014English for Tourism and Catering : навч.- метод. посібник / Є. С. Смірнова, Н. О. Михайлова, О. М. Кохан, Л. В. Юрчук, Л. В. Власенко. – Київ : НУХТ, 2014. – 204 c.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18227This coursebook consists of two parts, which are directed to the formation of foreign language communicative competence with the students, acquirements of lexis on specialty, development of skills and abilities on reading and translating original texts on professional activity.otherдіяльність ресторанупланування менюметоди приготуванняготельне обслуговуваннягостинністькейтерінг бізнесгосподарсько-побутова службаоздоровчий туризмкурортдеятельность ресторанапланирование менюметоды приготовлениягостиничное обслуживаниегостеприимствокейтеринг бизнесхозяйственно-бытовая службаоздоровительный туризмrestaurant activitymenu planningcooking methodshotel servicehospitalitycatering businessconceptshotel-keepinghealth tourismresortкафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїкафедра іноземних мов професійного спрямуванняEnglish for tourism and catering : coursebookOther