Комп'ютерне моделювання динамічних характеристик робото-технічних комплексів з автоматизованими системами гальмування - Д'яченко, Іван Богданович; Муравйова, Юлія Віталіївна; Туфекчі, Валентин Іванович (My University, 2024)
Автоматизовані системи гальмування дозволяють оптимізувати параметри керування транспортними та перевантажувальними робото-технічними комплексами, що призводить до підвищення параметрів ефективності, безпеки та надійності.

Automated braking systems allow optimizing the control parameters of transport and handling robotic systems, which leads to increased efficiency, safety, and reliability.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; комп'ютерне моделювання; робото-технічні комплекси; гальмування; computer modeling; robotic systems; braking