Arsenieva, LarisaDotsenko, ViktorBondar, NataliaPavliuchenko, ElenaSharan, LarisaTyshchenko (Usatiuk), Olena2013-09-162013-09-162013Using of white food lupin products in technology of functional bakery products / L. Arseneva, V. Dotsenko, N. Bondar, E. Pavlyuchenko, L. Sharan, E. Usatyuk // Nauka I Studia. – 2013. – № 17 (85). – P. 66-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9696The expediency and the possibility of using protein plant raw material in technology of functional bakery products have been proven. The results of studying white food lupine products influence on nutritional and biological value of bakery products have been presented.enwhite food lupineбілий харчовий люпинбелый пищевой люпинnutritional valueхарчова цінністьпищевая ценностьbiological valueбіологічна цінністьбиологическая ценностьbakery productsхлібобулочні виробихлебобулочные изделияfunctional food productsфункціональні харчові продуктифункциональные пищевые продуктыкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїUsing of white food lupin products in technology of functional bakery productsArticle