Доломакін, Юрій ЮрійовичМолочко, Олександр ОлександровичЧепелюк, Олена Олександрівна2016-06-012016-06-012016Доломакін, Ю. Ефективність змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою / Ю. Доломакін, О. Молочко, О. Чепелюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23476Визначалась ефективність процесу змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою за допомогою робочого органу власної конструкції.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвсумішзмішуваннягельдисперсіяконцентраціясмесьсмешиваниедисперсияконцентрацияmixturemixinggeldispersionconcentrationЕфективність змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазоюThesis