Інноваційні підходи в організації дозвілля в сфері гостинності - Коваль, Ольга Андріївна; Голуб, Анастасія Андріївна (My University, 2016)
Проведені аналітичні дослідження популярності гольфу в країнах світу, Україні. Будівництво гольф-готелів дозволить поєднати здоровий спосіб життя і комфортний відпочинок. Analytical studies of the popularity of golf in countries of the world, Ukraine. The construction of golf hotels will combine a healthy lifestyle and comfortable rest.
Keywords: гольф-готелі; golf hotels; здоровий спосіб життя; healthy way of life; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів