Коваль, Ольга ВолодимирівнаСтахурська, Лілія Вацлавівна2017-05-182017-05-182017Коваль, О. В. Визначення окремих показників безпеки рослинної сировини, що використовується у виробництві кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства / О. В. Коваль, Л. В. Стахурська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали: 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - К. : НУХТ, 2017 - С. 273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25317Проведено дослідження вмісту нітратів нітратоміром «СОЕКС», встановлено зниження вмісту нітратів і нітритів під час технологічної обробки залежно від режимів, тривалості обробки і виду сировини. Research nitrate nitrate "SOEKS" The decrease of nitrate and nitrite in the technological treatment depending on the mode, duration of treatment and type of material.uk-UKтехнологічна обробкасушена сировина рослинного походженняtechnological processesdried vegetableкафедра готельно-ресторанної справиВизначення окремих показників безпеки рослинної сировини, що використовується у виробництві кулінарної продукції в закладах ресторанного господарстваOther