Загоруйко, Василь ОнисимовичДомарецький, Віталій АфанасійовичБабич, Ірина Михайлівна2012-08-282012-08-282004Загоруйко, В. А. Конкурентоспроможність виноробства/ В. А. Загоруйко, В. А. Домарецький, І. М. Бабич // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 8. – С. 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2180Головними факторами, які забезпечують конкурентоспроможність вина, є висока його якість, низька собівартість, довгий термін зберігання і прибуток для підприємства. Всі ці високі показники у виноробстві може забезпечити в першу чергу впровадження у виробництво нових і удосконалених технологій вина.Primary factors which provide competitiveness of wine, quality, the low cost price, long lines of storage and profit for manufacture areotherтанінколоїдні помутнінняфенольні речовинистолові виноматеріалиtannincolloidal hazephenolic substancestable wine materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКонкурентоспроможність виноробстваArticle