Крайнова, Дар’я ВячеславівнаУстименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2019-04-222019-04-222019Крайнова, Д. В. Розробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продукту / Д. В. Крайнова, І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17–18 квітня 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 91–92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29043Результати проведених досліджень свідчать про доцільність композиційного поєднання сиру кисломолочного нежирного, одержаного кислотно-сичужним зсіданням, купажу олій та овочевого наповнювача із зеленню, що гарантує високу якість та підвищену харчову цінність розробленого молочно-білкового полікомпонентного продукту. The results of the conducted studies testify to the expediency of a compositional combination of sour milk cheese, blended oil and vegetable filler with herbs, which guarantees high quality and high nutritional value of the developed sour milk cheese polycomponent compositionuk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктfood emulsionsodium caseinatemilk-based productsour milk cheeseкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка рецептури молочно-білкового полікомпонентного продуктуThesis