Державна фінансова підтримка інноваційної діяльності в умовах сьогодення - Горінний, Михайло Леонідович; Гривківська, Оксана Василівна (My University, 2023)
Обгрунтовано потребу у застосуванні сучасних методів та моделей державної підтримки інноваційної діяльності підприємств. Проаналізовано місце України в Глобальному інноваційному індексі. Аргументовано потребу у державній підтримці зростання освітньо-наукового потенціалу. Узагальнено чинники стримування інноваційної діяльності промислових підприємств України. Розкрито динаміку витрат на інновації в Україні. Розкрито напрями покращення державної фінансової підтримки інноваційної діяльності підприємств.
Keywords: кафедра економіки і права; інновації (харчова промисловість); глобальний індекс інновацій; витрати на інновації; фінансування інновацій