Скорченко, Тетяна АнатоліївнаШпачук, Людмила Володимирівна2012-01-312012-01-312011Скорченко, Т. А. Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук // Обладнання та технології харчових виробництв - 2011. - Вип. 26. - С. 126-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/159Вдосконалено технологію згущеного термічно обробленого молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених за альтернативною технологією.згущене молокоcondensed milkцукрозамінникиспосiб змішування компонентівsugar substitutesgljukozno-fruktoznyj a syrupway mixing of componentsкафедра технології молока і молочних продуктівАльтернативнi технології згущеного термічно обробленого молока