Альтернативнi технології згущеного термічно обробленого молока - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна (My University, 2011)
Вдосконалено технологію згущеного термічно обробленого молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених за альтернативною технологією.
Keywords: згущене молоко; condensed milk; цукрозамінники; спосiб змішування компонентів; sugar substitutes; gljukozno-fruktoznyj a syrup; way mixing of components; кафедра технології молока і молочних продуктів