Бондаренко, АннаШульга, Оксана Сергіївна2014-07-102014-07-102014Бондаренко, А. Тенденції розвитку асортименту морозива в Україні та за її межами / А. Бондаренко, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 122-124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16037Основним фактором в тенденціях розвитку асортименту морозива в Україні є використання нових сировинних інгредієнтів, що дозволяють зменшити собівартість продукції не змінюючи при цьому якість продукції. A major factor in the trends of the range of ice cream in Ukraine is the use of new raw ingredients to reduce production costs without affecting the quality of products.uk-UKасортиментморозивотенденції розвиткуassortmenticedevelopment trendsкафедра експертизи харчових продуктівТенденції розвитку асортименту морозива в Україні та за її межамиOther