Європейські виміри сталого розвитку : збірник наукових статей - Національний університет харчових технологій (My University, 2022)
У збірнику представлено рецензовані наукові статті за матеріалами ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку», що проходила 20-21 жовтня 2022 р. у Національному університеті харчових технологій, Київ, Україна (онлайн) у рамках проектів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA). Cтатті охоплюють економічні, екологічні та соціальні аспекти сталого розвитку Європейського Союзу та України; російську агресію проти України як загрозу сталому розвитку Європи; а також досвід Європейських Cтудій для сталого розвитку. Selected papers of the IV International Conference on European Dimensions of Sustainable Development present abstracts of the reports of the conference, which had place on June 11, 2021 at National University of Food Technologies, Kyiv, Ukraine (online) in terms of the ERASMUS+ projects Jean Monnet EU Centre for the Circular and Green Economy JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) and Jean Monnet Support to Associations EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA). Scientific articles cover economic, environmental and social aspects ofsustainable development of European Union and Ukraine, russian invasion of Ukraine as the threat of European sustainability; as well as European Studies on the sustainable development.
Keywords: ринкова економіка; сталий розвиток; підприємницька діяльність; екомаркетинг; екологічна інформація; воєнний стан; market economy; sustainable development; entrepreneurial activity; eco-marketing; environmental information; martial law