Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаКузьмін, Олег ВолодимировичБогачук, Наталія Іванівна2022-09-082022-09-082022Стукальська, Н. М. Кольорове кодування у закладах ресторанного господарства згідно принципів HACCP / Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін, Н. І. Богачук // Modern directions of scientific research development : 13th International scientific and practical conference, June 15-17, 2022. – Chicago, USA : BoScience Publisher, 2022. – Pp. 337–341https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37967Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP. The purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкольорове кодуваннязаклад ресторанного господарстваHACCPcolor codingrestaurant establishmentКольорове кодування у закладах ресторанного господарства згідно принципів HACCPThesis