Губко, Анастасія Олегівна2022-10-142022-10-142022Губко, А. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва молока питного для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Олегівна Губко ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2022. – 107 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38259otherкафедра експертизи харчових продуктівмолоко питнетехнологія виробництва молока питногосистема управління безпечністю молока питногонебезпечні факторикритичні контрольні точкиРозроблення системи управління безпечністю виробництва молока питного для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»Other