Використання рослинної сировини у технології м'ясомістких смажених ковбас - Ришканич, Роман Олександрович; Малярчук, Ольга; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович (My University, 2018)
Дефіцит харчового білка і унікальні властивості соєвих білків в поєднанні з економічною ефективністю їх застосування висунули ці білки на одне з перших місць серед замінників м'яса і білкових інгредієнтів при виробництві м'ясних продуктів. The deficiency of dietary protein and the unique properties of soy protein, combined with the cost-effectiveness of their application, have pushed these proteins to one of the first places among meat and protein substitutes in the production of meat products.
Keywords: соєве борошно; смажені ковбаси; рослинна сировина; soy flour; fried sausages; vegetable raw materials; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів