Ришканич, Роман ОлександровичМалярчук, ОльгаСтрашинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2018-05-312018-05-312018Використання рослинної сировини у технології м'ясомістких смажених ковбас / Р. О. Ришканич, О. Малярчук, І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва : програма та тези матеріалів міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 квітня 2018 р., м. Львів – К. : ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького, 2018. – С. 52-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27545Дефіцит харчового білка і унікальні властивості соєвих білків в поєднанні з економічною ефективністю їх застосування висунули ці білки на одне з перших місць серед замінників м'яса і білкових інгредієнтів при виробництві м'ясних продуктів. The deficiency of dietary protein and the unique properties of soy protein, combined with the cost-effectiveness of their application, have pushed these proteins to one of the first places among meat and protein substitutes in the production of meat products.соєве борошносмажені ковбасирослинна сировинаsoy flourfried sausagesvegetable raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання рослинної сировини у технології м'ясомістких смажених ковбасThesis