Kuzmin, OlegKiiko, VictoriiaKhareba, OlenaGavrylenko, OlenaIanchyk, MariiaMelnyk, Nataliia2025-01-242023Ryazhanka with pumpkin puree and flax seeds / O. Kuzmin, V. Kiiko, O. Khareba, O. Gavrylenko, M. Ianchyk, N. Melnyk // Ukrainian Food Journal. – 2023. – Vol. 12, Issue 1. – Pp. 65–79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46637Метою цього дослідження було покращити нутрієнтний склад ряжанки шляхом включення гарбузового пюре та насіння льону, а також стабілізувати її фізико-хімічні параметри та покращити сенсорні властивостіThe aim of this study was to enhance the nutritional value of Ryazhanka by incorporating pumpkin puree and flax seeds, while also stabilizing its physicochemical parameters and improving sensory propertiesenкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвряжанкагарбузове пюренасіння льонуryazhankapumpkin pureeflax seedsRyazhanka with pumpkin puree and flax seedsArticlehttps://doi.org/10.24263/2304-974X-2023-12-1-7https://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0000-0002-1078-5863https://orcid.org/0000-0003-3675-6611https://orcid.org/0000-0002-1611-0285