Ефективність науки підвищується, якщо працювати спільно - Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2009)
Об'єднання зусиль науковців економічних шкіл Національного університету харчових технологій (м. Київ), Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» УААН (м. Київ), Науково-дослідного інституту «Інститут економіки сільського господарства і АПК» (м. Варшава), Центру соціологічних досліджень (м. Тернопіль), Наукового інституту винограду та виноробства «Магарач» (м. Ялта) дало змогу прове-сти Міжнародну науково-практичну конференцію «Розвиток АПК в сучасних умовах» 15-20 вересня 2009 року. Проведення таких конференцій формує імідж української економічної науки, популяризує наукові розробки, сприяє поліпшенню якості наукових досліджень і навчального процесу у вищих навчальних закладах, дає можливість у науковій дискусії визначати найбільш ефективні підходи.
Keywords: ефективність науки; effectiveness of science; эффективность науки; кафедра економіки праці та менеджменту