Продовольча безпека держави: загрози та перспективи - Тіхонова, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
В статті розглядаються питання пов’язані із існуючими сьогодні загрозами забезпечення продовольчої безпеки держави. А також перспективи можливого вирішення проблем та підтримання розвитку в цій сфері. Особлива увага приділяється власному виробництву, як чиннику забезпечення стабільного економічного розвитку та незалежності держави. The article deals with issues related to today's challenges of ensuring food security of the country and prospects of possible solutions and ways to support for development in this area. Special attention is paid to the own production, as a factor of ensuring of sustainable economic development and independence of the country.
Keywords: забезпечення продовольчої безпеки; власне виробництво; ensuring of food security; own production; кафедра економіки праці та менеджменту