Пешук, Людмила ВасилівнаІванова, Тетяна МиколаївнаГагач, Іван Ігоревич2014-07-162014-07-162014Пешук, Л. Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів / Людмила Пешук, Тетяна Іванова, Іван Гагач // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 441-442.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16190Молочна кислота найбільш сприятлива в якості маринувальної суміші для м'яса дикого кабана з максимальною тривалістю обробки 48 год. Lactic acid is most favorable as marynuvalnoyi mix for meat of wild boar with a maximum turnaround time of 48 hours.uk-UKмариновані м'ясні напівфабрикатимолочна кислотанетрадиційна сировинаmarinaded meat productslactic acidalternative raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатівOther