Шляхи усунення дефектів постави у здобувачів вищої освіти в процесі фізичної культури - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2026)
У статті розглянуто проблему відхилення у формі хребта, що проявляється дефектами постави, а потім призводить до анатомічних змін. Використання вправ, спрямованих на профілактику та шляхи усунення деформації постави, в процесі занять фізичною культурою. За даними науково-методичної літератури, вивчався стан проблеми профілактики та усунення деформації постави у здобувачів вищої освіти.
Keywords: кафедра фізичного виховання; хребет людини; постава людини; фізична культура; human spine; human posture; physical education