Чорна, Анастасія ІванівнаРоботько, Анастасія Юріївна2020-02-112020-02-112019Чорна, А. І. Аналіз міжнародних та вітчизняних вимог показників якості оливкової олії / А. І. Чорна, А. Ю. Роботько // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 200–201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30753Проаналізовано критерії ідентифікації та методи визначення фальсифікації оливкової олії відповідно до вітчизняних та закордонних вимог. Встановлено, невідповідність класифікації олії, а у вітчизняних вимогах не наведено показник поглинання в ультрафіолеті, що визначає її категорію. Враховуючи невідповідність вимог необхідно гармонізувати нормативну документацію відповідно європейській.otherякістьоливкова оліяідентифікаціяqualityolive oilidentificationкафедра експертизи харчових продуктівАналіз міжнародних та вітчизняних вимог показників якості оливкової оліїThesis