Тайм-менеджмент як сучасна технологія управління часом - Ніжніченко, Віталій Юрійович (My University, 2014)
Сьогодні управління персоналом стає своєрідним мистецтвом випереджати час, причому в будь-якій формі: від передбачення подій та вміння передбачати антикризову ситуацію до побудови та планування складних систем тайм- менеджменту. Today, personnel management becomes a kind of art ahead of time, receiving in any form, from a prediction of events and the ability to anticipate the anti-crisis situation in the construction and planning of complex time management systems.
Keywords: тайм-менеджмент; сучасні технології; управління; time management; modern technology; management