Дослідження впливу режимних параметрів безперервного віброекстрагування із рослинної сировини на зовнішній масообмін - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Чорний, Валентин Миколайович (My University, 2019)
Встановлено, що для інтенсифікації зовнішнього масоперенесення слід вважати оптимальною частоту коливань до 4 Гц при амплітудах вібротранспортувальної системи до 15·10-3 м. It was established that for the intensification of external mass transfer, the optimal frequency of oscillations up to 4 Hz should be considered with amplitudes of the vibration transport system up to 15·10-3 m.
Keywords: віброекстрагування; vibroextraction; рослинна сировина; raw material; масообмін; mass transfer; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв