Перспективи розвитку ринку дитячого харчування в Україні - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2021)
В роботі досліджено перспективи розвитку ринку дитячого харчування в Україні.
Keywords: ринок дитячого харчування; baby food market; розвиток; development; кафедра економіки і права