Розвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції - Ляшенко, Дмитро; Гонта, Ігор Анатолійович; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2014)
Розвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції є важливою складовою для подальшого вдосконалення пакувальної індустрії. Важливим напрямком слід вважати фізичні методи обробки за обмежених температур для запобігання біологічно-активних речовин,біологічних комплексів. Development of physico-chemical basis of storage technologies vegetable production is an important component to further improve the packaging industry. An important area to be considered a physical processing methods with limited temperature to prevent biologically active substances, biological systems.
Keywords: фасована продукція; технології зберігання; овочева продукція; packaged products; storage technology; vegetable products; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки