Ляшенко, ДмитроГонта, Ігор АнатолійовичСоколенко, Анатолій Іванович2014-09-042014-09-042014Ляшенко, Д. Розвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції / Дмитро Ляшенко, Ігор Гонта, Анатолій Соколенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 172–173.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16618Розвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції є важливою складовою для подальшого вдосконалення пакувальної індустрії. Важливим напрямком слід вважати фізичні методи обробки за обмежених температур для запобігання біологічно-активних речовин,біологічних комплексів. Development of physico-chemical basis of storage technologies vegetable production is an important component to further improve the packaging industry. An important area to be considered a physical processing methods with limited temperature to prevent biologically active substances, biological systems.uk-UKфасована продукціятехнології зберіганняовочева продукціяpackaged productsstorage technologyvegetable productsкафедра мехатроніки та пакувальної технікиРозвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукціїOther