Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги - Каліновська, Тетяна Віталіївна; Білик, Аліна; Онофрійчук, Тетяна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2014)
Нуга — кондитерський виріб, який відноситься до східних солодощів. Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою. Nougat — confection that refers to Eastern sweets. The application of whey protein in technology allow mass churned candy confections churned enrich and create products with new aggregate protein structures.
Keywords: сухий яєчний білок; протеїн сироватки; піноутворювач; нуга; цукеркові маси; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; dried egg white; whey protein; foaming agent; nougat; candy mass