Каліновська, Тетяна ВіталіївнаБілик, АлінаОнофрійчук, ТетянаКияниця, Світлана Геннадіївна2014-05-302014-05-302014Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги / Т. Каліновська, А. Білик, Т. Онофрійчук, С. Кияниця // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 10 — 11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ. - 2014. - Ч. 1. - С. 217—218.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14654Нуга — кондитерський виріб, який відноситься до східних солодощів. Застосування білків сироватки в технологіях збивних цукеркових мас дозволить збагатити збивні кондитерські вироби та створити вироби з новою агрегатною білковою структурою. Nougat — confection that refers to Eastern sweets. The application of whey protein in technology allow mass churned candy confections churned enrich and create products with new aggregate protein structures.uk-UKсухий яєчний білокпротеїн сироваткипіноутворювачнугацукеркові масикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівdried egg whitewhey proteinfoaming agentnougatcandy massВикористання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги