Melnyk, LyudmilaMelnyk, ZinoviyKrivorotko, Volodimir2014-03-282014-03-282013Melnik, L. Methods of recovering schungite’s adsorptive properties after processing red beet juice/ L. Melnik, Z. Melnik, V. Krivorotko // Ukrainian Journal of Food Science - 2013. - Vol. 1, Issue 2. – Р. 223-227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13520Shungita investigated regeneration techniques for reuse in the production technology of red beet juice. The expediency of using the method of regeneration shungita superheated steam certain parameters.otherметодрегенераціяшунгітадсорбціяефект відновлення перегрітою пароюрегенерацияшунгитадсорбцияэффект восстановления перегретым паромmethodregenerationshungiteadsorptionsuperheated steam cleaning effectкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійMethods of recovering schungite’s adsorptive properties after processing red beet juiceArticle