Тесленко, Анастасія МихайлівнаБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-06-232014-06-232014Тесленко, А. М. Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікри / А. М. Тесленко, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 405-406.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15496В результаті проведених досліджень, розроблені рецептури ікри з моркви та буряка збагачені каротиновмісним збагачувачем «Каротинка». As a result of the research, developed recipes caviar with carrots and beets with the addition of enrichers "Karotynka" containing carotene.otherморквабуряковочева ікраcarrotsbeetsvegetable caviarкафедра технології консервуванняВикористання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікриOther