Москаленко, Владислав ОлександровичУщаповський, Артем Олегович2019-06-072019-06-072019Москаленко В. О. Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення / В. О. Москаленко, А. О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29590Використання пюре із буряку при виробництві зефіру є дуже перспективним, оскільки буряк є універсальною сировиною. Він може як забарвлювати кінцевий продукт, так і надавати йому лікувальних властивостей. The use of beet mashed in the production of marshmallows is very promising as beet is a universal raw material. It can both color the final product and give it therapeutic properties.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівпюребуряк столовийзефіроздоровчий продуктpureebeetrootmarshmallowhealthy productкафедра готельно-ресторанної справиВикористання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначенняArticle