Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення - Москаленко, Владислав Олександрович; Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2019)
Використання пюре із буряку при виробництві зефіру є дуже перспективним, оскільки буряк є універсальною сировиною. Він може як забарвлювати кінцевий продукт, так і надавати йому лікувальних властивостей. The use of beet mashed in the production of marshmallows is very promising as beet is a universal raw material. It can both color the final product and give it therapeutic properties.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; пюре; буряк столовий; зефір; оздоровчий продукт; puree; beetroot; marshmallow; healthy product; кафедра готельно-ресторанної справи