Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБезусов, Анатолій ТимофійовичБандуренко, Галина Михайлівна2014-06-202014-06-202011Левківська, Т. М. Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продукту / Т. М. Левківська, А. Т. Безусов, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2011р. – У 2 ч. – К. : НУХТ, 2011. – Ч. 2. – С. 90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15380Доведено, що для одержання сухої харчової добавки з морквяних вичавок з високим вмістом β-каротину, необхідно провести попередню теплову обробку сировини парою та розчином антиоксидантів з наступним НВЧ або ІЧ сушінням. It is proved that in order to obtain dry food additives carrot pomace high in β-carotene, it is necessary to pre-heat treatment of raw materials by steam and antioxidant a solution of the following microwave or infrared drying.otherпероксидазабланшуванняморкваperoxidaseblanchingcarrotкафедра технології консервуванняВплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продуктуOther