Застосування Інтернет-технологій як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2019)
Розглядаються можливості підвищення конкурентоспроможності підприємств за допомогою Інтернет-технологій.
Keywords: конкурентоспроможність підприємств; інтернет-технології у підприємництві; підвищення конкурентоспроможності; конкурентоспособность предприятий; повышение конкурентоспособности; competitiveness of enterprises; increase of competitiveness; кафедра маркетингу