Стахурський, Валерій Олександрович2019-12-042019-12-042019Стахурський, В. О. Застосування Інтернет-технологій як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств / В. О. Стахурський // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 110–112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30461Розглядаються можливості підвищення конкурентоспроможності підприємств за допомогою Інтернет-технологій.uk-UKконкурентоспроможність підприємствінтернет-технології у підприємництвіпідвищення конкурентоспроможностіконкурентоспособность предприятийповышение конкурентоспособностиcompetitiveness of enterprisesincrease of competitivenessкафедра маркетингуЗастосування Інтернет-технологій як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємствThesis