Черниш, Людмила МиколаївнаМахинько, Валерій МиколайовичБережна, Оксана Павлівна2015-05-132015-05-132015Черниш, Л. Вплив високобілкових рослинних добавок на біотехнологічні властивості хлібопекарських дріжджів / Людмила Черниш, Валерій Махинько, Оксана Бережна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20334Проаналізовано вплив високобілкових рослинних добавок (сухої пшеничної клейковини, ізолятів сої, гороху та рису) на життєдіяльність та розвиток дріжджових клітин. Показана перспективність внесення ізолятів на стадії активації для підвищення бродильної активності хлібопекарських дріжджів. Analyzes the effect of high protein additives (dry wheat gluten, soy isolates, pea and rice) on the functioning and development of yeast cells. The prospects of making isolates at the stage of activation for improved fermentative activity of Baker's yeast.uk-UKбілкові рослинні ізолятибілковий ізолят соїбілковий ізолят рисубілковий ізолят горохусуха пшенична клейковинахлібопекарські дріжджікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівprotein vegetable isolatesprotein isolate soyprotein isolate riceprotein isolate peadry wheat glutenbaking yeastВплив високобілкових рослинних добавок на біотехнологічні властивості хлібопекарських дріжджівThesis