Біологічна деструкція забруднень стічних вод молочного заводу дитячого харчування - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2013)
Охарактеризовані основні показники забрудненості стічних вод молочних заводів дитячого харчування. Запропоновано біологічне очищення стічних вод. Охарактеризовано основні напрямки інтенсифікації біохімічного очищення. The basic indicators of sewage contamination of dairies baby food. A biological wastewater treatment. The basic directions of intensification of biochemical purification.
Keywords: біохімічне очищення; інтенсифікація; стічні води; молочні заводи; активний мул; sewage; dairy plants; activated sludge; biochemical purification; кафедра екології та екоменеджменту